Cursul De Astrologie Cu Minerva

Discount 78% - Doar 997 LEI

­čóŤ Urmareste Clipul De Prezentare ­čóŤ

Despre Ce Este Vorba In Curs?

De mai bine de 30 de ani omenirea ├«ncearc─â s─â revin─â la practicile cunoa┼čterii ┼či teraputicii din TRECUT. Este de fapt vorba despre o imperioas─â nevoie a omului, de a se cunoa┼čte pe sine dar ┼či pe cel─âlalt, de a reg─âsii vechile practici tradi┼úionale care s─â ├«i vindece nu doar Trupul ci ┼či Sufletul. Un proverb al amerindienilor spune c─â atunci c├ónd steaua Cunoa┼čterii va fi descoperit─â, vechile ├«nv─â┼ú─âturi ale ├«n┼úelep┼úilor din vechime vor reveni pe p─âm├ónt ca drum de acces spre CUNOA┼×TERE.

Dac─â vrei s─â ├«nve┼úi astrologie ai nevoie de o ├«ndrumare ├«n acest sens. Nu spun c─â sunt cea mai bun─â ci c─â am ├«nv─â┼úat pe parcursul a 40 de ani, ce ┼či cum s─â abordez un domeniu care la ├«nceput mi-a fost interzis, apoi c├ónd am citit prima carte de astrologie la 15 ani, mi-am dat seama c─â aceast─â terra incognita fascineaz─â dar c─â trebuia s─â ├«m cl─âdesc poarta de acces ┼či s─â p─âtrund prin propriul curaj ┼či cu propria-mi minte acolo unde nu to┼úi pot ajunge.

Vei primi informa┼úiile de care ai nevoie sau mai precis CHEIA de a trece dincolo de barierele necunoa┼čterii. Le vei primi temeinic, ├«ntr-o ordine scolastic─â pentru c─â astrologia numai a┼ča se ├«nva┼ú─â, prin fundamentare ┼či prin practic─â.

Acest curs reprezint─â o oportunitate prin simplul fapt c─â nu mai pierzi timpul s─â te deplasezi ├«n diverse loca┼úii ci prime┼čti explica┼úile dorite acas─â la tine, cu mine ca dasc─âl individual. ┼×i acolo unde vei avea nedumeriri vei putea pune ├«ntreb─âri.

Beneficii Curs

 

  • Vei ├«nv─â┼úa astrologie u┼čor, prin intermediul celor peste 5 ore de lectii video pe care ┼úi le-am preg─âtit!

  • Vei p─âtrunde ├«n lumea fascinant─â a astrelor, dincolo de nebuloasa ├«n care te afli!

  • Vei c─âl─âtori, cu viteza min┼úii, ├«n alte dimensiuni ┼či ├«n alte universuri ┼či vei face cuno┼čtin┼ú─â cu tainele neb─ânuite ale acestora!

  • Vei ┼čti lucruri care acum nu se ┼čtiu dar care, atunci c├ónd le vei descifra, te vor ajuta s─â p─âtrunzi sufletul celor ce vin la tine s─â ├«┼úi cear─â ajutorul!

  • Vei descoperi planete ne┼čtiute, civiliza┼úii demult apuse c├ónd vei ajunge la ele, dar at├ót de vii ├«n prezent, vei str─âbate misterioasele centuri de asteroizi!

  • Vei trece pragul fiin┼úei ┼či vei cobor├« ├«n str─âfundurile ei ca s─â po┼úi ├«n┼úelege suferin┼úa celui de al─âturi!

  • Vei dob├óndi treptat ├«n┼úelepciunea Cunoa┼čterii ezoterice, dar ce este mai important vei ├«nv─â┼úa s─â te cuno┼čti pe tine!

  • ┼×i nu ├«n ultimul r├ónd, vei cunoa┼čte satisfac┼úia drumului cl─âdit cu pasiune!

Ce Spun Fostii Cursanti Din Alte Tari
(Acelasi Curs Dar In Limba Engleza)

Garantie Banii Inapoi - 30 De Zile

Daca produsul nu iti place sau consideri ca nu este potrivit pentru tine (dupa ce il vei primi)
poti face o cerere de retur in termen de 30 de zile si toti banii iti vor fi inapoiati!