Cursul De Astrologie Cu Minerva

Discount 78% - Doar 997 LEI

🢛 Urmareste Clipul De Prezentare 🢛

Despre Ce Este Vorba In Curs?

De mai bine de 30 de ani omenirea încearcă să revină la practicile cunoaşterii şi teraputicii din TRECUT. Este de fapt vorba despre o imperioasă nevoie a omului, de a se cunoaşte pe sine dar şi pe celălalt, de a regăsii vechile practici tradiţionale care să îi vindece nu doar Trupul ci şi Sufletul. Un proverb al amerindienilor spune că atunci când steaua Cunoaşterii va fi descoperită, vechile învăţături ale înţelepţilor din vechime vor reveni pe pământ ca drum de acces spre CUNOAŞTERE.

Dacă vrei să înveţi astrologie ai nevoie de o îndrumare în acest sens. Nu spun că sunt cea mai bună ci că am învăţat pe parcursul a 40 de ani, ce şi cum să abordez un domeniu care la început mi-a fost interzis, apoi când am citit prima carte de astrologie la 15 ani, mi-am dat seama că această terra incognita fascinează dar că trebuia să îm clădesc poarta de acces şi să pătrund prin propriul curaj şi cu propria-mi minte acolo unde nu toţi pot ajunge.

Vei primi informaţiile de care ai nevoie sau mai precis CHEIA de a trece dincolo de barierele necunoaşterii. Le vei primi temeinic, într-o ordine scolastică pentru că astrologia numai aşa se învaţă, prin fundamentare şi prin practică.

Acest curs reprezintă o oportunitate prin simplul fapt că nu mai pierzi timpul să te deplasezi în diverse locaţii ci primeşti explicaţile dorite acasă la tine, cu mine ca dascăl individual. Şi acolo unde vei avea nedumeriri vei putea pune întrebări.

Beneficii Curs

 

  • Vei învăţa astrologie uşor, prin intermediul celor peste 5 ore de lectii video pe care ţi le-am pregătit!

  • Vei pătrunde în lumea fascinantă a astrelor, dincolo de nebuloasa în care te afli!

  • Vei călători, cu viteza minţii, în alte dimensiuni şi în alte universuri şi vei face cunoştinţă cu tainele nebănuite ale acestora!

  • Vei şti lucruri care acum nu se ştiu dar care, atunci când le vei descifra, te vor ajuta să pătrunzi sufletul celor ce vin la tine să îţi ceară ajutorul!

  • Vei descoperi planete neştiute, civilizaţii demult apuse când vei ajunge la ele, dar atât de vii în prezent, vei străbate misterioasele centuri de asteroizi!

  • Vei trece pragul fiinţei şi vei coborî în străfundurile ei ca să poţi înţelege suferinţa celui de alături!

  • Vei dobândi treptat înţelepciunea Cunoaşterii ezoterice, dar ce este mai important vei învăţa să te cunoşti pe tine!

  • Şi nu în ultimul rând, vei cunoaşte satisfacţia drumului clădit cu pasiune!

Ce Spun Fostii Cursanti Din Alte Tari
(Acelasi Curs Dar In Limba Engleza)

Garantie Banii Inapoi - 30 De Zile

Daca produsul nu iti place sau consideri ca nu este potrivit pentru tine (dupa ce il vei primi)
poti face o cerere de retur in termen de 30 de zile si toti banii iti vor fi inapoiati!